Kødboller i rød thaikarry

Kødboller i rød thaikarry

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kødboller

  1. Rør alle ingredienserne sammen til en fars.
  2. Steg i olie indtil gennem tilberedt.
  3. Kom kødbollerne i den varme røde karry lige inden servering.

Rød thaikarry

  1. Varm 1/3 af kokosmælken op i en wok til den begynder at småkoge.
  2. Tilsæt karrypasta og lynsteg 2-3 minutter. 
  3. Hæld resten af kokosmælken i, bouillon, fiskesauce, sukker,  citrongræs og salt. 
  4. Lad simre 10 minutter. 
  5. Tilføj gulerod, rød peber og tomat – lad varme igennem.

Ris

  1. Tilbered ris indtil færdig

Forslag til anretning

Anret den røde karry med forårsløg og koriander, servér varm ris til. 

Tip

Alternativt kan karryen laves uden kylling og fryses ned. Fyldet kan varieres med kylling, tofu, oksekød eller andet.

 

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/