Quesadillas med hakket kylling og sort bønnedip

Quesadillas med hakket kylling og sort bønnedip

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Quesadilla

  1. Bland kyllingekødet med løg og krydderier. Rør appelsinsaft, appelsinskal og honning sammen, og tilsæt det til kyllingekødet.
  2. Bland det hele godt sammen og smør på tortillas – den ene halvdel med fyld, drysses med ost og den anden halvdel lægges henover.
  3. Steges på kip indtil de er sprøde og gennemstegte - kan steges færdig i ovn.

Sort bønnedip

  1. Blend alle ingredienserne til en glat og ensartet konsistens.
  2. Smag til med salt og evt. mere limesaft.

Mango- og habanerosalat

  1. Bland alle ingredienserne sammen.

Forslag til anretning

Anret quesadillaerne med mangosalsa og bønnedip.

Tip

Quesadillafarsen kan også laves til kødboller, patties, tacofyld m.m.

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/