Quesadillas med hakket kylling og sort bønnedip
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Quesadilla
- Bland kyllingekødet med løg og krydderier. Rør appelsinsaft, appelsinskal og honning sammen, og tilsæt det til kyllingekødet.
- Bland det hele godt sammen og smør på tortillas – den ene halvdel med fyld, drysses med ost og den anden halvdel lægges henover.
- Steges på kip indtil de er sprøde og gennemstegte - kan steges færdig i ovn.
Sort bønnedip
- Blend alle ingredienserne til en glat og ensartet konsistens.
- Smag til med salt og evt. mere limesaft.
Mango- og habanerosalat
- Bland alle ingredienserne sammen.
Forslag til anretning
Anret quesadillaerne med mangosalsa og bønnedip.
Tip
Quesadillafarsen kan også laves til kødboller, patties, tacofyld m.m.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/