![Burger af lårfilet 100%, 160 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/burger-160g-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Bløde tacos med ærtecreme](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/hakket-kylling/mexicanske-tacos-1800x1800.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Bløde tacos med ærtecreme
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kødet
- Hak løg og hvidløg fint og lad det simre i lidt olie i et par minutter.
- Tilsæt hakket kylling og steg gennemsteg det.
- Kom alle krydderierne i gryden og vend det godt med kødet.
- Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber.
Ærtecreme a la guacamole
- Rist solsikkekernerne til de er gyldne og læg dem til side til de er
afkølet en smule. - Blend alle ingredienserne og smag til med salt, peber og eventuelt lidt chili.
Serveringsforslag
- Servér de bløde tacos med eksempelvis rødløg, majs, peberfrugt, revet cheddar, frisk koriander og lime.
Opskrifterne er udviklet af Mai Knauer og puredansk.dk