![Burger af lårfilet 100%, 160 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/burger-160g-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Chili con carne med hakket kylling](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/c/chicken-chili-con-carne-1920x1080.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Chili con carne med hakket kylling
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Hak løg og hvidløg fint og lad det simre i lidt olie i et par minutter.
- Tilsæt hakket kylling og svits kødet af.
- Vend de udblødte bønner med kødet og tilsæt derefter hakkede tomater og krydderier.
- Kog retten op og lad den derefter simre i 30 minutter.
- Skær gulerødderne i små tern og kom dem i gryden sammen med
madlavningsfløden. - Lad retten simre i 10-15 minutter og smag til med salt og peber.
Serveringsforslag
Servér med ris, blomkålsris eller eventuelt ristede kikærter.