Indiske kyllingeboller i karry

Indiske kyllingeboller i karry

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kyllingeboller

  1. Hak hvidløg og løg fint.
  2. Rør kyllingekødet stille og roligt med alle de øvrige ingredienser.
  3. Form små kødboller og steg dem i ovnen ved 180°C til de er gennemtilberedte

Karrysauce

  1. Hak løg og hvidløg fint og lad det simre i lidt olie i et par minutter.
  2. Tilsat karry, kardemomme, spidskommen, chili flager og stødt nellike. Lad det brænde lidt, til det har frigivet smag.
  3. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og stang og lad sovsen simre.

Serveringsforslag

  1. Vend kødbollerne i karrysaucen inden servering lad dem gennemvarme et par minutter inden anretning.
  2. Servér med lidt brød, ris, blomkålsris eller linser.
  3. Anret med en swirl af neutral yoghurt og top med hakkede friske urter


Opskriften er udviklet af Mai Knauer.