![Burger af lårfilet 100%, 160 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/burger-160g-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Indiske kyllingeboller i karry](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/hakket-kylling/indisk-boller-i-karry-1800x1800.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Indiske kyllingeboller i karry
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kyllingeboller
- Hak hvidløg og løg fint.
- Rør kyllingekødet stille og roligt med alle de øvrige ingredienser.
- Form små kødboller og steg dem i ovnen ved 180°C til de er gennemtilberedte
Karrysauce
- Hak løg og hvidløg fint og lad det simre i lidt olie i et par minutter.
- Tilsat karry, kardemomme, spidskommen, chili flager og stødt nellike. Lad det brænde lidt, til det har frigivet smag.
- Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og stang og lad sovsen simre.
Serveringsforslag
- Vend kødbollerne i karrysaucen inden servering lad dem gennemvarme et par minutter inden anretning.
- Servér med lidt brød, ris, blomkålsris eller linser.
- Anret med en swirl af neutral yoghurt og top med hakkede friske urter
Opskriften er udviklet af Mai Knauer.