![Burger af lårfilet 100%, 160 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/burger-160g-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Italiensk pasta bolognese](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/hakket-kylling/italiensk-pasta-bolognese-1800x1800.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Italiensk pasta bolognese
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Fremgangsmåde
- Hak løg og hvidløg fint og lad det simre i lidt olie i cirka 5 minutter.
- Tilsæt hakket kylling og svits kødet af.
- Tilsæt tomatkoncentrat, hakkede tomater, timian, laurbærblade, bouillon og rødvinseddike*.
- Lad retten simre i 30-60 minutter.
Serveringsforslag
- Servér bolognesen med pasta, masser af frisk basilikum og revet parmesanost til.
Opskriften er udviklet i samarbejde med kogebogsforfatter @Mai Knauer.