

Kyllingekødboller med bygotto, græskar og salvie
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kyllingekødboller
- Læg brødet i blød i vandet i mindst 5 minutter - klem overskydende vand fra.
- Bland brødet med resten af ingredienserne til en fars – form til kødboller.
- Dryp kødbollerne med olie, og bages ved 220°C i 25-30 minutter.
Bygotto
- Sautér løg, græskartern, hvidløg og salvie i smør.
- Hæld grøntsagsfond på løbende under omrøring og lad småkoge indtil næsten al dente, ca. 20 minutter.
- Tilsæt græskarpuré, mere grøntsagsfond og lad koge yderligere 10 minutter.
- Tilsæt salt, peber og æbleeddike – montér med smør.
Græskarpuré
- Kog græskar i saltet vand 10 minutter.
- Blend græskar med hvidløg og smør.
Forslag til anretning
- Afpynt bygotto med græskarkerner, vesterhavsost og persille, servér med kyllingekødboller.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/