![Burger af lårfilet 100%, 160 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/burger-160g-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Små kyllingeboller med edamamesalat](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/hakket-kylling/kyllingeboller-med-boennesalat-noeglehul.png?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Små kyllingeboller med edamamesalat
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Fars til kyllingebollerne
- Kog quinoaen i 15 min og sigt vandet fra.
- Kom quinoaen i en skål med hakket kylling, hvidløg, ingefær, soja og peber.
- Skær forårsløgene i tynde ringe og tilsæt dem til farsen.
- Form kødbollerne og bag dem ved 180 C varmluft i cirka 15 minutter, til de er færdigtilberedte.
Sauce
- Brun hvidløg, ingefær og chili i lidt olie, i et par minutter.
- Tilsæt appelsinmarmelade og hoisinsauce og kog op.
- Lad saucen småkoge indtil den tykner lidt.
- Vend de færdigstegte kødboller i saucen og lad det stå til det skal serveres.
Edamamesalat
- Kog edamamebønnerne og haricot verts i 5-10 minutter.
- Del haricot verts i 3-4 stykker.
- Skær rødløg og forårsløg i tynde ringe.
- Hak koriander groft og rist mandlerne.
- Vend alle ingredienserne til salaten sammen.
Serveringsforslag
Server eventuelt kyllingebollerne og edamamesalaten med lidt ris.