Hel kylling 1200 g. Køl

  • Kolli: 4 x 1200 g. 
  • Kalibrering: 1200 g.
  • Indpakning: Pose. 
  • Dansk Kylling

    Dansk Kylling

  • Nøglehuls mærket

    Nøglehuls mærket

  • Kølet produkt

    Kølet produkt

  • Halal Slagtet

    Halal Slagtet

Vægt pr. enhed: 1200 g
Varenummer: 51103100
Produktstregkode: 5760725227896
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 628 kJ / 150 Kcal
Fedt 8,7 g
- heraf mættet fedt 2,7 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,21 g

Tilberedning

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Tilberedning af 1200 g hel kylling i varmluftsovn: 

En hel kylling ovnsteges cirka 40 minutter pr. kilo. Derfor ganges kyllingens vægt med 40 minutter for at finde den forventede stegetid.

1,2 kg x 40 minutter = Cirka 45 minutter ved 180°C. 

Tilberedning af hel kylling 1200 g i gryde:

Gnid kyllingen med salt og peber og brun den godt på alle sider. Tilsæt 1- 2 dl vand eller bouillon og læg kyllingen på siden. Lad den simre i 35 minutter og vend. Steg færdig i cirka 35 minutter.

Ingredienser

Fersk hel kylling uden indmad. Klasse A.

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

Opbevaring og holdbarhed ved max +5°C 

Uåbnet: Se ”Sidste anvendelsesdato” på forsiden af emballagen. 
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer. 
Pakket i beskyttende atmosfære. 
Bør ompakkes ved nedfrysning. 

Produktets genanvendelse

Sortér emballagen som plastaffald.  

Opskrifter med hel kylling