Hel kylling 1200 g. Køl
- Kolli: 4 x 1200 g.
- Kalibrering: 1200 g.
- Indpakning: Pose.
Vægt pr. enhed: | 1200 g |
---|---|
Varenummer: | 51103100 |
Produktstregkode: | 5760725227896 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 628 kJ / 150 Kcal |
Fedt | 8,7 g |
- heraf mættet fedt | 2,7 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,21 g |
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Tilberedning af 1200 g hel kylling i varmluftsovn:
En hel kylling ovnsteges cirka 40 minutter pr. kilo. Derfor ganges kyllingens vægt med 40 minutter for at finde den forventede stegetid.
1,2 kg x 40 minutter = Cirka 45 minutter ved 180°C.
Tilberedning af hel kylling 1200 g i gryde:
Gnid kyllingen med salt og peber og brun den godt på alle sider. Tilsæt 1- 2 dl vand eller bouillon og læg kyllingen på siden. Lad den simre i 35 minutter og vend. Steg færdig i cirka 35 minutter.
Ingredienser
Fersk hel kylling uden indmad. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed ved max +5°C
Uåbnet: Se ”Sidste anvendelsesdato” på forsiden af emballagen.
Åbnet: Skal anvendes inden for 24 timer.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Bør ompakkes ved nedfrysning.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.