Hel kylling 1350 g. ECC. Frost
Produktet er ECC-mærket og opfylder dermed internationale ECC-krav til dyrevelfærd udviklet af internationale dyreværnsorganisationer.
- Kolli: 7 x 1350 g.
- Kalibrering: 1350 g.
- Indpakning: Pose.
- Holdbarhed: 12 måneder.
Vægt pr. enhed: | 1350 g |
---|---|
Varenummer: | 41131003 |
Produktstregkode: | 5760725241106 |
Næringsindhold pr. 100 g.: | |
---|---|
Energi | 628 kJ / 150 Kcal |
Fedt | 8,7 g |
- heraf mættet fedt | 2,7 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,21 g |
Serveringsforslag
her kommer en tekst
Tilberedning
Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.
God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.
Optø den hele kylling:
Det bedste resultat opnås ved at lade kyllingen tø langsomt i ved +5 grader i cirka 1 døgn.
Tilberedning af 1350 g hel kylling i varmluftsovn:
En hel kylling ovnsteges cirka 40 minutter pr. kilo. Derfor ganges kyllingens vægt med 40 minutter for at finde den forventede stegetid.
1,350 kg x 40 minutter = Cirka 55 minutter ved 180°C.
Tilberedning af hel kylling 1350 g i gryde:
Gnid kyllingen med salt og peber og brun den godt på alle sider. Tilsæt 1- 2 dl vand eller bouillon og læg kyllingen på siden. Lad den simre i 35 minutter og vend. Steg færdig i cirka 35 minutter.
Ingredienser
Hel kylling uden indmad. Klasse A.
Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.
Opbevaring og holdbarhed:
Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.
Produktets genanvendelse
Sortér emballagen som plastaffald.