Hel kylling 1300 g. 1-hjertet. Frost

Produktet er mærket med 1 grønt dyrevelfærdshjerte, under Det Statslige Dyrevelfærdsmærke.

 

  • Kolli: 10 x 1300 g. 
  • Kalibrering: 1300 g.
  • Indpakning: Pose.
  • Holdbarhed: 12 måneder.
  • Dansk Kylling

    Dansk Kylling

  • Dyrevelfærd 1 Hjerte

    Dyrevelfærd 1 Hjerte

  • Frost produkt

    Frost produkt

  • Nøglehuls mærket

    Nøglehuls mærket

  • Halal Slagtet

    Halal Slagtet

Vægt pr. enhed: 1300 g
Varenummer: 71134613
Produktstregkode: 5760725240192
Næringsindhold pr. 100 g.:
Energi 628 kJ / 150 Kcal
Fedt 8,7 g
- heraf mættet fedt 2,7 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,21 g

Tilberedning

Steg eller kog altid fjerkræ til kødsaften er helt klar, og temperaturen i midten af kødet er minimum 75°C.

God køkkenhygiejne: Hold altid råt fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering.

Optø den hele kylling: 

Det bedste resultat opnås ved at lade kyllingen tø langsomt i ved +5 grader i cirka 1 døgn. 

Tilberedning af 1300 g hel kylling i varmluftsovn: 

En hel kylling ovnsteges cirka 40 minutter pr. kilo. Derfor ganges kyllingens vægt med 40 minutter for at finde den forventede stegetid.

1,3 kg x 40 minutter = Cirka 55 minutter ved 180°C. 

Tilberedning af hel kylling 1300 g i gryde:

Gnid kyllingen med salt og peber og brun den godt på alle sider. Tilsæt 1- 2 dl vand eller bouillon og læg kyllingen på siden. Lad den simre i 35 minutter og vend. Steg færdig i cirka 35 minutter.

Ingredienser

Hel kylling uden indmad. Klasse A.

Kyllingen er opdrættet, slagtet og pakket i Danmark.

Opbevaring og holdbarhed:

Ved -18°C eller koldere: Se ”Bedst før”.
Ved +5°C eller koldere: ca. 24 timer efter optøning.
Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Lukkes emballagen grundig efter åbning, er holdbarheden som i uåbnet stand.

Produktets genanvendelse

Sortér emballagen som plastaffald.  

Opskrifter med hel kylling