Græske frikadeller med tzatziki og fladbrød

Græske frikadeller med tzatziki og fladbrød

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Frikadeller

  1. Rør hakket kylling med hvidløg, krydderier, rasp og æg.
  2. Når farsen er blandet godt sammen tilsættes feta, som vendes i frikadellerne, for at undgå at de røres helt ud i farsen.
  3. Smag farsen til, ved at lave en prøvestegning af en enkelt frikadelle.
  4. Vurdér smagen, inden du steger resten.
  5. Steg frikadellerne ved middel varme til de er næsten gennemstegte.
  6. Færdigsteg dem til sidst ved høj varme, for at give dem lidt stegeskorpe. Stegetiden afhænger af størrelsen.

Tzatziki

  1. Riv agurkerne og lad dem dræne lidt for væske.
  2. Bland alle ingredienserne til tzatzikien og smag til med salt og peber.

Serveringsforslag

  • Server de græske deller på fladbrød, med alt det grønne tilbehør og
    tzatziki til.