![Burger af lårfilet 100%, 160 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/burger-160g-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Græske frikadeller med tzatziki og fladbrød](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/hakket-kylling/graeske-gyros-i-fladbroed-1920x1080.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Græske frikadeller med tzatziki og fladbrød
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Frikadeller
- Rør hakket kylling med hvidløg, krydderier, rasp og æg.
- Når farsen er blandet godt sammen tilsættes feta, som vendes i frikadellerne, for at undgå at de røres helt ud i farsen.
- Smag farsen til, ved at lave en prøvestegning af en enkelt frikadelle.
- Vurdér smagen, inden du steger resten.
- Steg frikadellerne ved middel varme til de er næsten gennemstegte.
- Færdigsteg dem til sidst ved høj varme, for at give dem lidt stegeskorpe. Stegetiden afhænger af størrelsen.
Tzatziki
- Riv agurkerne og lad dem dræne lidt for væske.
- Bland alle ingredienserne til tzatzikien og smag til med salt og peber.
Serveringsforslag
- Server de græske deller på fladbrød, med alt det grønne tilbehør og
tzatziki til.