Græske frikadeller med tzatziki og fladbrød
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Frikadeller
- Rør hakket kylling med hvidløg, krydderier, rasp og æg.
- Når farsen er blandet godt sammen tilsættes feta, som vendes i frikadellerne, for at undgå at de røres helt ud i farsen.
- Smag farsen til, ved at lave en prøvestegning af en enkelt frikadelle.
- Vurdér smagen, inden du steger resten.
- Steg frikadellerne ved middel varme til de er næsten gennemstegte.
- Færdigsteg dem til sidst ved høj varme, for at give dem lidt stegeskorpe. Stegetiden afhænger af størrelsen.
Tzatziki
- Riv agurkerne og lad dem dræne lidt for væske.
- Bland alle ingredienserne til tzatzikien og smag til med salt og peber.
Serveringsforslag
- Server de græske deller på fladbrød, med alt det grønne tilbehør og
tzatziki til.