Kyllingefad med bønner og svampe

Kyllingefad med bønner og svampe

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Det hakkede kyllingekød steges på en pande i olie indtil det er gennemstegt.
  2. Champignon skæres i skiver og steges i olie.
  3. Tilsæt hvide bønner og lade det stege et par minutter.
  4. Hæld kyllingekød, svampe og bønner i en gastrobakke.
  5. Hak løg og hvidløg fint, samt riv gulerødder fint.
  6. Sautér løg og hvidløg i olie.
  7. Tilsæt flåede tomater, rødvin, tomatpuré, revet gulerod og krydderier, og lad det simre 20-30 minutter.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Hæld tomatsovsen over kød og svampe/bønneblandingen.
  10. Drys revet mozzarella over og bag den i ovn ved 200°C i ca. 15 minutter til osten er smeltet.

Forslag til anretning

  • Pynt med frisk timian og server med godt brød og evt. ekstra ost
    og champignon.
  • Tip! Giv evt. retten et pift af farve ved at benytte flere forskellige typer bønner eller linser.

 

Opskriften er udviklet af Mai Knauer.