Indisk kylling med grønne flækærter og røde linser

Indisk kylling med grønne flækærter og røde linser

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Indisk kylling med grønne flækærter  

  1. Lad de grønne flækærter stå i blød mindst 12 timer. 
  2. Dræn flækærterne og blend til en ensartet konsistens med ingefærpasta, hvidløgspasta, citronsaft, garam marsala, chilipulver og salt – panér de halve kyllingebrystfileter heri. 
  3. Lad marinere mindst 2 timer. 
  4. Dryp med olie og grill i ovn ved 220°C i 12 minutter indtil gennemstegt.

Røde linser 

  1. Sautér hvidløg og ingefær, tilsæt og rist krydderier. 
  2. Tilsæt linser, grøntsagsbouillon og hakkede tomater - lad simre i 30-45 minutter. 
  3. Rør jævnligt i gryden og tilsæt eventuelt ekstra grøntsagsbouillon, hvis den bliver for fast. 
  4. Smag til med salt.

Forslag til anretning

Kyllingen anrettes med koriander, serveres med de røde linser og yoghurt. 

 

Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/

Produkter af brystfilet