

Indisk kylling med grønne flækærter og røde linser
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Indisk kylling med grønne flækærter
- Lad de grønne flækærter stå i blød mindst 12 timer.
- Dræn flækærterne og blend til en ensartet konsistens med ingefærpasta, hvidløgspasta, citronsaft, garam marsala, chilipulver og salt – panér de halve kyllingebrystfileter heri.
- Lad marinere mindst 2 timer.
- Dryp med olie og grill i ovn ved 220°C i 12 minutter indtil gennemstegt.
Røde linser
- Sautér hvidløg og ingefær, tilsæt og rist krydderier.
- Tilsæt linser, grøntsagsbouillon og hakkede tomater - lad simre i 30-45 minutter.
- Rør jævnligt i gryden og tilsæt eventuelt ekstra grøntsagsbouillon, hvis den bliver for fast.
- Smag til med salt.
Forslag til anretning
Kyllingen anrettes med koriander, serveres med de røde linser og yoghurt.
Opskriften er udviklet af Line Everingham Schleisner, https://smagpaahistorien.com/