![Burger af lårfilet 100%, 160 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/burger-160g-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Italienske kødboller i tomatsovs](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/hakket-kylling/italienske-kodboller-i-tomatsovs-1920x1080.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Italienske kødboller i tomatsovs
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kødboller
- Alle ingredienser røres sammen og formes til kødboller.
- Kødbollerne steges i olie indtil de er gennemtilberedte og har fået stegeskorpe.
- Koges med i tomatsaucen de sidste 15 minutter.
Italiensk tomatsauce
- Løg og hvidløg hakkes fint, sauteres i olivenolie.
- Tilsæt tomatpuré og svits kort.
- Hæld flåede tomater og rødvin i, tilsæt oregano og rørsuker.
- Lad saucen koge 30 minutter.
Forslag til anretning
- Frisk oregano
- Evt. 5 kugler mozzarella
- Tomatsaucen serveres med kyllingekødbollerne i.
- Afpyntes med frisk oregano og mozzarella.
- Serveres traditionelt med pasta, men prøv eventuelt også linser.
Opskriften er udviklet af Mai Knauer.