Italienske kødboller i tomatsovs

Italienske kødboller i tomatsovs

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kødboller

  1. Alle ingredienser røres sammen og formes til kødboller.
  2. Kødbollerne steges i olie indtil de er gennemtilberedte og har fået stegeskorpe.
  3. Koges med i tomatsaucen de sidste 15 minutter.

Italiensk tomatsauce

  1. Løg og hvidløg hakkes fint, sauteres i olivenolie.
  2. Tilsæt tomatpuré og svits kort.
  3. Hæld flåede tomater og rødvin i, tilsæt oregano og rørsuker.
  4. Lad saucen koge 30 minutter.

Forslag til anretning

  • Frisk oregano
  • Evt. 5 kugler mozzarella
  • Tomatsaucen serveres med kyllingekødbollerne i.
  • Afpyntes med frisk oregano og mozzarella.
  • Serveres traditionelt med pasta, men prøv eventuelt også linser.

Opskriften er udviklet af Mai Knauer.