Kylling i karry
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Gul karrypasta
- Rist alle de tørrekrydderi af til de begynder at dufte og har frigivet deres aromaer.
- Knus dem i en morder og blend det hele fint i en blender
Tilberedning af selve retten
- Del kyllingen i dele og kog skroget og benene fra lårene til en fond
- Steg løg, galangarod, hvidløg, æbler og den gule karrypasta
- Tilsæt hønsefonden og kokosmælk
- Når det har kogt og alle grøntsagerne er møre, blendes det hele til en glat sauce.
- Steg kyllingeskind sprødt på en pande eller i ovnen.
- Steg udbenet kyllinglår og bryster næsten færdigt på en pande.
- Tilsæt pakchoy, babymajs, snackpeber, koriander og kylling til saucen lige inden servering så der stadig er bid i grøntsagerne.
Opskriften er udviklet af Philip Eistrup Davidsen, JunkFood