![Stegt kyllingekebab. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/kebab-1920-x-1080.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kyllingegryde med svampe og spinat](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/lar/kyllingegryde-msvampespinat.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kyllingegryde med svampe og spinat
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
- Del hver kyllingelårfilet i 4 stykker.
- Skær løg i både og svampe i mundrette stykker.
- Brun kylling, løg og svampe af i olie.
- I en anden gryde: smelt smør og pisk mel i.
- Tilsæt bouillon lidt ad gangen til veloutéen tykner og bliver ensartet.
- Hæld veloutéen over kylling, løg og svampe, og lad det simre 30 minutter.
- Smag saucen til med salt og peber, og vend den friske spinat i.
- Lad simre 2-3 minutter lige inden servering.
Forslag til servering: Halve, bagte kartofler
- Halvér kartoflerne, vend i olie, salt og peber.
- Læg kartofler med skærefladen opad på en plade og bag dem i ovnen ved 200°C i 50 minutter.