Kyllingegryde med svampe og spinat

Kyllingegryde med svampe og spinat

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

  1. Del hver kyllingelårfilet i 4 stykker.
  2. Skær løg i både og svampe i mundrette stykker.
  3. Brun kylling, løg og svampe af i olie.
  4. I en anden gryde: smelt smør og pisk mel i.
  5. Tilsæt bouillon lidt ad gangen til veloutéen tykner og bliver ensartet.
  6. Hæld veloutéen over kylling, løg og svampe, og lad det simre 30 minutter.
  7. Smag saucen til med salt og peber, og vend den friske spinat i.
  8. Lad simre 2-3 minutter lige inden servering.  

Forslag til servering: Halve, bagte kartofler

  1. Halvér kartoflerne, vend i olie, salt og peber.
  2. Læg kartofler med skærefladen opad på en plade og bag dem i ovnen ved 200°C i 50 minutter.