![Burger af lårfilet 100%, 160 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/burger-160g-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kyllingerugklapper](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/madpakker--bornefavoritter/rugklapper.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kyllingerugklapper
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kyllingebøffer
- Hak forårsløg fint.
- bland med kyllingekød, hakket bacon, karry, æg, rasp, salt og peber.
- Form farsen til flade burgerbøffer. Steg bøfferne i olie.
Picklesmayo
- Mayonnaisen røres sammen med sennepspickles, salt og peber.
Forslag til anretning
- Bollerne lunes og smøres med picklesmayo.
- Salat og bacon lægges i bollen sammen med kyllingebøf der er smurt med pickles.