Linsegryde med italienske kyllingeboller

Linsegryde med italienske kyllingeboller

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Kyllingeboller

  1. Kyllingekød røres sejt med æg, parmesan, salt og peber.
  2. På en tør pande ristes pinjekerne, derefter hakkes de groft.
  3. Oregano hakkes fint og røres sammen med pinjekerner i farsen.
  4. Farsen formes til små kødboller, der steges på en bageplade i ovn ved 200°C i ca. 15 minutter indtil de er gennemtilberedte.

Linsetomatsauce

  1. Løg hakkes fint, hvidløg presses, sauteres i olie.
  2. Squash skæres i små tern og sauteres med løg og hvidløg.
  3. Tilsæt tomater, tomatpuré, oregano og bouillon, og lade det simre 15-20 minutter.
  4. Hæld vandet fra linserne kom dem i gryden sammen med skyllet og revet palmekål.
  5. Smag til med salt og peber.

Forslag til anretning

  • Inden servering varmes kyllingebollerne i saucen 5 minutter.
  • Afpyntes med fris basilikum og revet parmesan.

 

Opskriften er udviklet af Mai Knauer.