![Burger af lårfilet 100%, 160 g. Frost](/globalassets/rose-kylling-ny/chicken-on-cuttingboard/burger-160g-raa-1920x1080px.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Linsegryde med italienske kyllingeboller](/globalassets/rose-kylling-ny/image-new-rose/opskrifter/hakket-kylling/linsegryde-med-italienske-kyllingeboller-1920x1080.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Linsegryde med italienske kyllingeboller
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Mellem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Kyllingeboller
- Kyllingekød røres sejt med æg, parmesan, salt og peber.
- På en tør pande ristes pinjekerne, derefter hakkes de groft.
- Oregano hakkes fint og røres sammen med pinjekerner i farsen.
- Farsen formes til små kødboller, der steges på en bageplade i ovn ved 200°C i ca. 15 minutter indtil de er gennemtilberedte.
Linsetomatsauce
- Løg hakkes fint, hvidløg presses, sauteres i olie.
- Squash skæres i små tern og sauteres med løg og hvidløg.
- Tilsæt tomater, tomatpuré, oregano og bouillon, og lade det simre 15-20 minutter.
- Hæld vandet fra linserne kom dem i gryden sammen med skyllet og revet palmekål.
- Smag til med salt og peber.
Forslag til anretning
- Inden servering varmes kyllingebollerne i saucen 5 minutter.
- Afpyntes med fris basilikum og revet parmesan.
Opskriften er udviklet af Mai Knauer.