Sur-sød kylling med grøntsagsris
Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem
Hold min skærm tændt
Tilberedning
Sur-sød-sauce
- Bland ananasjuice med vand, eddike, sukker, ketjap manis, ketchup og maizenamel.
- Varm det op i en gryde ved lav varme til det begynder at tykne.
Selve retten
- Bland maizenamel med salt og vend kyllingekødet heri.
- Steg kyllingestykkerne i olie og fjern dem fra panden, når de er gennemtilberedte.
- Steg løg skåret i skiver på panden i 2 minutter.
- Tilsæt peberfrugt skåret i skiver og steg videre 3 minutter under omrøring.
- Skru ned for varmen, tilsæt ananastern og sur-sød-saucen og fordel den godt på alle grøntsager.
- Smag til med salt, peber og chili eller paprika.
- Vend først kyllingen i saucen lige inden servering, så den forbliver sprød.
Forslag til anretning
- Anret med ris eller blomkålsris
- Vend den stegte kylling i saucen med grøntsagerne lige inden servering.