Sur-sød kylling med grøntsagsris

Sur-sød kylling med grøntsagsris

Samlet arbejdstid: 0 min
Tilberedningstid: 0 min
Forberedelsestid: 0 min
Nem

Hold min skærm tændt

Tilberedning

Sur-sød-sauce

  1. Bland ananasjuice med vand, eddike, sukker, ketjap manis, ketchup og maizenamel.
  2. Varm det op i en gryde ved lav varme til det begynder at tykne.

Selve retten

  1. Bland maizenamel med salt og vend kyllingekødet heri.
  2. Steg kyllingestykkerne i olie og fjern dem fra panden, når de er gennemtilberedte. 
  3. Steg løg skåret i skiver på panden i 2 minutter.
  4. Tilsæt peberfrugt skåret i skiver og steg videre 3 minutter under omrøring.
  5. Skru ned for varmen, tilsæt ananastern og sur-sød-saucen og fordel den godt på alle grøntsager.
  6. Smag til med salt, peber og chili eller paprika.
  7. Vend først kyllingen i saucen lige inden servering, så den forbliver sprød. 

Forslag til anretning

  1. Anret med ris eller blomkålsris
  2. Vend den stegte kylling i saucen med grøntsagerne lige inden servering.

Opskrifter med brystfilet